KAKVA DRAMA! Zorani Arunović borba za medalju na Olimpijskim igrama izmakla za samo dva kruga

Novosti online

27. 07. 2024. u 13:51

Srpska strelkinja Zorana Arunović nije uspela da se plasira u veliko finale u disciplini 10 metara vazdušni pištolj, pošto je posle velike drame u kvalifikacijama na kraju zauzela 10. mesto sa 575 krugova!

КАКВА ДРАМА! Зорани Аруновић борба за медаљу на Олимпијским играма измакла за само два круга

Foto: Tanjug/AP

Srpska strelkinja je u prvoj seriji ostvarila 96 krugova, koliko je imala i u drugoj, dok je u trećoj "upucala" 95. Četvrta serija donela joj je rezultat od 96 krugova, u petoj je Zorana stigla do 96, a na kraju u šestoj do 96 krugova.

Dobro je Arunovićeva počela takmičenje, na momente se nalazila i među prvih osam pozicija, ali su je dve osmice koje je ostvarila tokom prve, a potom i treće serije udaljile od finala.

Posle druge osmice, Zorana je u jednom momentu pala i na 20. poziciju, ali je kroz nastavak takmičenja ponovo uspela da se popne na lestvici i da dođe čak na momente i jako blizu osmog mesta koje bi joj donelo finale.

Ipak, na kraju nije uspela da ostvari dovoljan broj krugova koji bi joj doneo plasman u veliko finale i u borbu za medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama.

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)