SPASITE ME, SPASITE ME! Novakov rival na Olimpijskim igrama usred meča molio navijače da ga zamene na terenu

Novosti online

27. 07. 2024. u 14:54

Novak Đoković i Matju Ebden sastali su se u meču prvog kola na Olimpijskim igrama "Pariz 2024", a tom prilikom Srbin je tako dobro igrao, da je Australijanac u jednom trenutku počeo da radi ono što se baš i ne radi.

СПАСИТЕ МЕ, СПАСИТЕ МЕ! Новаков ривал на Олимпијским играма усред меча молио навијаче да га замене на терену

Screenshot: RTS

Naime, Nole je osvojio uvodnih sedam gemova na ovom meču, a kada je video da mu ni serviranje "ispod ruke" ne pomaže, Ebden je počeo da nudi reket publici, u stilu "Hoće li neko da me odmeni, molim vas!".

Nasmejan, morao je da se suoči sa surovom istinom:

On je taj koji je započeo i koji mora da završi megdan sa najboljim svih vremena.

Prenos meča Novak Đoković - Metju Ebden možete da pratite na ovoj stranici našeg portala.

---

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)