NEDELJA JE DAN ZA SRBE: Evo šta nas sve očekuje na programu Olimpijskih igara!

Promo

27. 07. 2024. u 16:00

Sjajan dan je pred nama – vreme je da navijamo za Srbiju!

НЕДЕЉА ЈЕ ДАН ЗА СРБЕ: Ево шта нас све очекује на програму Олимпијских игара!

FOTO: Tanjug/AP

Ove nedelje potrebni su nam dobro zagrejani dlanovi, jer će se na terenima i u bazenima u Parizu i Lilu naći odbojkaši Srbije, vaterpolisti, košarkaši i košarkašice, a gledaćemo i vrlo uzbudljiv tenis.

Ne smemo zaboraviti ni džudo, streljaštvo i boks, što znači da ćemo od jutra pa sve do kasnih večernjih sati uživati u sportskom spektaklu.

Srbija ima brojne predstavnike na Olimpijskim igrama u Francuskoj, mnogi ciljaju medalje i zato je jako važno da našim olimpijcima pružimo veliku podršku!

Evo šta nas sve očekuje u nedelju:

10:00 Džudo, muškarci do 66 kg – prvo kolo (Strahinja Bunčić)

11:15 Streljaštvo (m), vazdušna puška 10m – kvalifikacije (Lazar Kovačević)
11:32 Boks, muškarci do 71 kg – šesnaestina finala (Vahid Abasov)
12:05 Srbija – Japan (vaterpolo, muškarci)
17:00 Francuska – Srbija (odbojka, muškarci)
17:15 Srbija – SAD (košarka, muškarci)
21:00 Srbija – Portoriko (košarka, žene)

Preostalo nam je još da tome dodamo i PATRIOTSKI TIKET, kako bismo na sve načine podržali naš tim.

Iz tog razloga, sportska kladionica Meridian donosi sjajne uslove za online klađenje na Olimpijske igre – tu su fantastični bonusi, najveće kvote, široka ponuda, kao i ultra zanimljiva promocija koja donosi „brdo“ dnevnih bonusa za one najupornije.

Krenimo redom: registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan bonus dobrodošlice od 6.000 FREEBET. Potrebno je da kreirate i verifikujete nalog, zatim preuzmete besplatne spinove koje možete koristiti bez uslova, a nakon toga uplatite depozit minimum 300 RSD, jer vas Meridian časti sa 3.000 dinara sport bonusa.

Sada je vreme za tiket, evo nekih predloga:

Košarkaši Srbije Olimpijske igre otvaraju utakmicom protiv „drim tima“, a kasnije sledi nešto lakši posao, barem na papiru, protiv Portorika i Južnog Sudana. Svakako su Amerikanci favoriti da zauzmu prvo mesto u grupi C, a plasman u četvrtfinale garantovano je za prvoplasirani i drugoplasirani tim.

FOTO: Tanjug/AP

Košarka (M) – pobednik grupe C:
SAD – kvota 1.08
Srbija – kvota 8.00
Portoriko – kvota 35
Južni Sudan – kvota 50

Danas ćemo gledati i odbojkaše Srbije, koji su se plasirali na Olimpijske igre prvi put nakon 2012. godine. U grupi  A su sa Francuskom, Kanadom i Slovenijom.

FOTO: CEV

Odbojka (M) – pobednik grupe A:
Francuska – kvota 1.70
Kanada – kvota 8.00
Slovenija – kvota 3.40
Srbija – kvota 10.00

Vaterpolisti Srbije, popularni “Delfini” sup red put u Pariz imali jasnu poruku – idemo po zlato! A, šta drugo i očekivati od rođenih šampiona? Ovog puta predvodi ih Dušan Mandić, čovek sinonim za uspeh, koji je do sada sa selekcijom Srbije učestvovao na tri izdanja OI I sva tri puta se vratio sa medaljom – u Londonu 2012. godine, osvojio je bronzanu medalju, dok se sa zlatnim odličjima vratio iz Rija 2016. godine, kao i Tokija 2012. godine.Takmičenje ove godine otvaraju utakmicom protiv Japana, a zatim nastavljaju da se nadmeću sa vaterpolistima Australije, Španije, Francuske, te Mađarske. Težak put je pred “delfinima”, ali navikli su nas na uspehe.

foto miloš vukadinović

Vaterpolo (M) – pobednik grupe B

Španija – kvota 2.00
Mađarska – kvota 2.10
Srbija – kvota 6.50
Francuska – kvota 20
Australija – kvota 100
Japan – kvota 200

FOTO: KSS

I za smiraj ovog uzbudljivog dana – stižu i košarkašice Srbije. Marinine „lavice“ su jedan od favorita za medalju, a na tom putu najpre će im se isprečiti Portoriko, od 21:00 čas. Košarkašice su voljom žreba smeštene u grupu A sa timovima Španije, Kine i Portorika. Plasman u četvrtfinale obezbediće po dve prvoplasirane reprezentacije u svakoj grupi, kao i dve najbolje trećeplasirane.

Košarka (Ž) – pobednik grupe A:
Srbija – kvota 11
Portoriko – kvota 100
Kina – kvota 2.40
Španija – kvota 1.75

Dakle, jasno je da je paklen dan pred nama, ali i te kako uzbudljiv, pa kompletnu ponudu za klađenje možete pogledati OVDE!

Ne preostaje nam ništa drugo nego da uživamo u sportu i online klađenju, a ukoliko se priključite takmičenju u Meridianu – imate mogućnost da osvojite još mnogo dnevnih bonusa ukoliko se kladite na Srbiju. OVDE saznajte kako, a sada vas puštamo da uživate!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)