SAMO TRIJUMF U MISLIMA: Ženska košarkaška selekcija večeras (21.00) protiv autsajdera Portorika

S. Rajić

28. 07. 2024. u 07:45

VIŠE od dva meseca "lavice" su željno iščekivale ovaj trenutak. Ženska košarkaška selekcija Srbije igraće večeras (21.00) na premijeri protiv Portorika na stadionu u Lilu. Naše dame su veliki favoriti, a jedini dosadašnji meč sa današnjim protivnicama odigrale su još pre tri godine. Izabranice Marine Maljković su bile veoma ubedljive - 89:37.

САМО ТРИЈУМФ У МИСЛИМА: Женска кошаркашка селекција вечерас (21.00) против аутсајдера Порторика

FOTO: FIBA.Basketball

- Jedva čekamo da počne prva utakmica i da sve krene i bude kako treba. Tri, četiri dana se spremamo i taktički, već smo fokusirani. Ekipu Porotorika ne treba potceniti, imaju dve-tri dobre igračaice koje igraju Evroligu. Taktika je da njih zaustavimo i da odigramo dobru, brzu košarku, tranziciju i da iskoristimo mladost u ekipi. Da dobro skačemo, nisu po tome poznati, to su naše prednosti - rekla je kapiten Tina Krajišnik.

U mislima imaju samo trijumf, jer znaju da će im puno značiti u narednim mečevima sa Španijom i Kinom i borbi za plasman u četvrtfinale.

- Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za svaku utakmicu na turniru, ali sada je fokus na prvoj i kada to, nadam se, uspešno završimo, onda idemo dalje - zaključila je Krajišnik.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)