"REZULTAT NIJE REALAN POKAZATELJ": Dobrić se oglasio nakon meča Srbija - SAD

Đ. Samoilović

28. 07. 2024. u 19:35

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je od američkog "tima snova" u 1. kolu turnira na Olimpijskim igrama "Pariz 2024", a konačan rezultat bio je 84:110. Ognjen Dobrić je nakon meča stao pred novinare i istakao da rezultat možda ne opisuje pravo stanje na terenu.

РЕЗУЛТАТ НИЈЕ РЕАЛАН ПОКАЗАТЕЉ: Добрић се огласио након меча Србија - САД

FOTO: Tanjug/AP

Krilo reprezentacije Srbije nije krio ponos što je deo tima Srbije na Olimpijskim igrama. 

- Osećam se lepo na terenu. Drago mi je da sam deo svega ovoga i da igram protiv Amerike. Mislim da smo pokazali da možemo da igramo sa njima. Ne kažem da smo kvalitetniji i bolji, ali možemo da igramo sa njima. Prvo poluvreme je pokazatelj, istakao je Dobrić. 

Kevin Durent bio je nerešiva enigma, ali je Srbija u prvom poluvremenu bila ravnopravna sa "drim-timom".  

- Uz neverovatnu rolu Kevina Durenta, bili smo u rezultatskom priključku. Rezultat nije realan. Preostale utakmice su najbitnije ako želimo da nastavimo takmičenje u Parizu. 

Otkrio je i šta je bilo prevaga u meču. 

- Problem je što kažnjavaju svaku grešku. Imaju kvalitetne igrače na klupi i ko god da uđe može da napravi razliku. Pad koncentracije i oni daju trojku, dve tri, kontra napad, izgubljena lopta oni pretvaraju u koš. Mora da se igra savršeno 40 minuta ako želite da ostanete u meču. 

Pohvalio je navijače i atmosferu na stadionu u Lilu.  

- Bilo je prelepo, stadion je bio pun, bilo je pravo uživanje igrati ovde. 

Predstoje Srbiji mečevi sa Portorikom i Južnim Sudanom. 

- Znamo šta nas čeka. Gledali smo njihovu utakmicu. Neće nam biti lako. Moramo da igramo kao večeras. Pred nama su dve najbitnije utakmice, jedva čekam, zaključio je Dobrić.  

BONUS VIDEO: DA ČUJE CEO SVET: Ovo su srpski olimpijci pevali na brodu tokom otvaranja Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)