"NADAM SE DA ĆE BITI ZLATNA MEDALJA": Novak Đoković čestitao strelcima na odličju na Olimpijskim igrama

Đ. S.

29. 07. 2024. u 18:56

NOVAK Đoković gazi ka medalji na Olimpijskim igrama. On je posle plasmana u treće kolo čestitao srpskim strlcima Damiru Mikecu i Zorani Arunović na osvojenoj medalji.

НАДАМ СЕ ДА ЋЕ БИТИ ЗЛАТНА МЕДАЉА: Новак Ђоковић честитао стрелцима на одличју на Олимпијским играма

FOTO: Tanjug/AP

Oni će u utorak od 9.30 pucati za zlatnu medalju, a najbolji teniser svih vremena je iskoristio priliku da im čestita na velikom uspehu.

- Nisam znao! Čestitam im unapred, nadam se da će biti zlatna medalja. Mikec nas nekako uvek obraduje. I, uopšte, u streljaštvu uvek imamo odlične rezultate na olimpijskim igrama. Želim im sve najbolje i zahvaljujem im se u ime srpskog sporta - zaključio je Novak Đoković.

Podsetimo, Đoković je ubeljivo pobedio Rafaela Nadala, a poznato je i sa kim će igrati u osmini finala najveće planetarne sportske smotre.

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)