"NOVOSTI" NA KAFI SA… ZORANOM GAJIĆEM, MINISTROM SPORTA: Noletova dvostruka pobeda

Ministar sporta Srbije Zoran Gajić ima običaj da pije gorku kafu. Juče pre podne su je, rezultatima, zasladili Damir Mikec, Zorana Arunović, Novak Đoković i Natalija Šadrina.

НОВОСТИ НА КАФИ СА… ЗОРАНОМ ГАЈИЋЕМ, МИНИСТРОМ СПОРТA: Нолетова двострука победа

Foto: Goran Čvorović

- Preživljamo svaki trenutak s našim sportistima. Idemo u Šatoru da na licu mesta bodrimo Zoranu i Damira u finalu. Šadrina je vrlo mudro, pametno, ubedljivo pobedila Alžirku. I Novaku, svaka čast – kaže ministar, ističući istovremeno da mu je žao svih onih naših takmičara koji su se puno spremali za OI i dali sve od sebe, ali nisu uspeli.

Gledao je Gajić meč na tribinama Centralnog terena "Filip Šatrije" na Rolan Garosu, koji je Đoković ubedljivo dobio protiv svog istorijskog rivala Nadala.

- Igrao je maestralno. I protiv publike, i protiv protivnika. Po milioniti put treba ponoviti: svaka mu čast! Ko uživo nije doživeo tu atmosferu koja se pravi protiv njega, ne može da shvati koliko je veliki. Stoički izdržava energiju hiljada ljudi usmerenih protiv njega u publici. To ne može da se vidi na TV. Kakav god rezultat da napravi u takvim uslovima, to je puta dva!

Veruje ministar da ćemo se tek radovati medaljama.

- Uvek mi tako krenemo polako, sporije, ali posle ubrzamo, kako Igre odmiču. Na svakoj Olimpijadi je tako. Biće tako i sada – ističe naš sagovornik.

Zoran Gajić ostaje pri proceni da ćemo osvojiti deset olimpijskih medalja i da ćemo tako biti bolji nego u Tokiju.

- Imamo šanse. Jednu smo osvojili, ostaje još devet – kaže ministar, čvrsto verujući u ispunjenje cilja.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: DA ČUJE CEO SVET: Ovo su srpski olimpijci pevali na brodu tokom otvaranja Olimpijskih igara

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)