"OBORILE SU ME EMOCIJE KADA JE ZORANA ONO URADILA!" Suprug tragično preminule Bobane Momčilović Veličković za "Novosti" o olimpijskom zlatu

Milena Marković

30. 07. 2024. u 17:31

KADA sam čuo da su Zorana i Mikec osvojili zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, radovao sam se kao i svi. Moju radost je, ipak, na momente presecala i tuga. Preda mnom su bile slike moje Bobane sa evropskih i svetskih takmičenja. Čitav naš, zajednički, život. A, kada je Zorana kroz suze kazala da najsjanije olimpijsko odličje posvećuje i Bobani, oborile su me emocije. I zbog moje supruge koja nije zaboravljena. I zbog Zoranine ljudskosti. Pokazala je ono što je danas istinska vrednost - biti čovek zahvalan za prijateljstvo i kolegijalnost koji su naš streljački sportski tim krasili i dok je Bobana bila njihov deo. Hvala im za nezaborav i poštovanje.

ОБОРИЛЕ СУ МЕ ЕМОЦИЈЕ КАДА ЈЕ ЗОРАНА ОНО УРАДИЛА! Супруг трагично преминуле Бобане Момчиловић Величковић за Новости о олимпијском злату

Foto: N. Skenderija

Ovako za "Novosti" govori Miroslav, suprug Bobane Momčilović Veličković, posle dirljive poruke zlatne olimpijke Zorane Arunović.

Zatekli smo ga u Boru gde su on i Bobana savili toplo porodično gnezdo u kome su samo tri sedmice negovali svog prvenca Vukašina. Ona, nošena srećom majke i ljubavlju voljenog Miroslava, svog malenog Vukašina se nije ni nagledala. Nečijom greškom i nebrigom preminula je 21. juna 2020.godine, a imala je tek trideset godina. 


Bila je reprezentativka Srbije u sportskom streljaštvu, disciplina vazdušni pištolj.

Trostruka evropska prvakinja (2010, 2012. i 2020. godine), pobednica svetskog kupa u Minhenu 2016. godine, deo olimpijskog tima Srbije na Letnjim olimpijskim igrama 2012 u Londonu, Igrama 2016 u Rio de Žaneiru gde je osvojila sedmo mesto. 

Opširnije čitajte u štampanom izdanju "Novosti" za sredu, 31. jula 2024.

---

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)