KAKAV ČOVEK! KAKVA EKIPA! Svi pričaju o onome što je Nikola Jokić uradio na kraju meča Srbija - Portoriko

Novosti online

31. 07. 2024. u 19:06

NIKOLA Jokić obeležio je fantastičan meč košarkaške reprezentacije Srbije u 2. kolu Olimpijskih igara, u kome su Portorikanci bili rival "orlova".

КАКАВ ЧОВЕК! КАКВА ЕКИПА! Сви причају о ономе што је Никола Јокић урадио на крају меча Србија - Порторико

Screenshot: RTS

Podsetimo, Srbija je deklasirala Portoriko, Jokiću je samo asistencija nedostajala za tripl-dabl, ali je aktuelni MVP NBA lige oduševio ljubitelje košarke još nečim.

Naime, u samoj završnici utakmice, kada je najbolji košarkaš sveta odmarao na klupi, šansu je dobio, pored ostalih, i Dejan Davidovac.

Davidovcu, ovo, naravno, nije debi - u pitanju je osvajač srebra na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u košarci, ali činjenica da se i on, kao rezervista, u finišu upisao u listu strelaca izazvala je erupciju Jokićevog oduševljenja.

Skakao je, radovao se najbolji na planeti, kao dete proslavljajući pogodak "Dede", kako glasi Davidovčev nadimak, a odmah potom oduševljeno je pozdravio i odluku selektora Pešića da u igru uđe i rezervni centar, Uroš Plavšić.

Ovi Jokićevi potezi, kao i oduševljenje svih rezervista na svaki dobar potez koji su izvodili "orlovi" na terenu - samo je potvrda nestvarnog zajedništva koje vlada u reprezentaciji Srbije.

Jer, možda su Amerikanci stvarno bolji, bar su to pokazali u pripremnom periodu i na startu olimpijskog turnira, ali ovakav timski duh - još nije viđen na ovim Igrama.

A to je duh iz zemlje košarke.

Jokić je svojim ponašanjem samo podsetio svet na to odakle su on i saigrači.

BONUS VIDEO: KOŠARKA SPAJA! Navijači Srbije i Portorika napravili šou pred olimpijski meč

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)