ITALIJANKA KOJA ĆE VAM ISTOPITI SRCA: Gimnastičarka i sir oduševili planetu (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

01. 08. 2024. u 16:45

Pre tri godine Italijanska gimnastičarka Đorđa Vila ostala je bez učešća na svojim prvim Olimpijskim igrama zbog povrede članka i to dve nedelje pred takmičenje u Tokiju. Dvadesetjednogodišnjakinja rođena u Breši donela je prvu medalju u gimnastici Italiji od 1928. godine, u timu sa Anđelom Andreoli, Alis Damato, Manilom Espositom i Elisom Iorio. "Azuri" su osvojili srebrnu medalju iza SAD.

ИТАЛИЈАНКА КОЈА ЋЕ ВАМ ИСТОПИТИ СРЦА: Гимнастичарка и сир одушевили планету (ФОТО)

FOTO: EPA

Italijanski kvartet postao je preko noći glavna tema u Italiji, prozvane su "srebrne vile". 

Na društvenim mrežama Đorđa Vila je otišla korak dalje. Pozirala je u kombinezonu ležeći sa kolutovima parmezan sira. 

Ako se pitate o čemu se tu radi? Tri meseca pred Olimpijske igre u Tokiju ona je potpisala ugovor sa poznatim proizvođačem sira. 

Prema italijanskim marketing medijima poznati proizvođač sira potpisao je sponzorske ugovore sa brojnim italijanskim sportistima, a ne samo Vilom. Najzvučnije ime je svakako Janik Siner, a tu je i Niko Manjon, kao i paraolimpijskom plivačicom Đuliom Gireti, i mačevaocem Mateom Neri. 

Kako prenose Italijanski mediji Vilina majka upisala ju je kao malu na treninge gimnastike "kako ne bi uništila celu kuću" svojom energijom i nivoom aktivnosti. 

- Tek sam krenula u osnovnu školu, odmah sam razumela da volim gimnastiku celim bićem. Školu sam završila, a još nosim roze kecelju, jedva sam čekala da uđem u teretanu, skačem i trčim slobodno i srećno, rekla je Vila. 

Kao jedanaestogodišnjakinja počela je da pohađa italijansku gimnastičku federaciju u Breši, trenirala šest dana dnevno i nema sumnje da je svojim talentom privukla i interesovanje sponzora. 

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)