DRUGI PORAZ BASKETAŠA SRBIJE: ''Nepobedivi'' Letonci sjajnim šutem savladali naše momke!

Filip Milošević

02. 08. 2024. u 19:33 >> 19:34

Basket reprezentacija Srbije izgubila je od Letonije 21:14.

ДРУГИ ПОРАЗ БАСКЕТАША СРБИЈЕ: Непобедиви Летонци сјајним шутем савладали наше момке!

Foto: Tanjug

Letonija je neverovatno dobro šuterski ušla u meč. Na samom početku pogađali su i naši momci, međutim na polovini meča, Letonija pravi veliku seriju šutem za dva poena. Čak četiri trojke su spojili u veoma kratkom vremenskom periodu, a upravo ti šutevi su bili ključni za veliku razliku i krajnji rezultat.

Srbiji je ovo drugi poraz na Olimpijskim igrama. Sada imamo tri pobede i dva poraza, a novi meč naše momke očekuje već u 22:05, rival će nam biti Poljska.

SRBIJA - LETONIJA, 14:21

8' Lasmanis pogađa trojku, a zatim i Raimo pogađa ''flouter'' i to je kraj! 21:14 za Letoniju.

7' Majstorović je fenomenalno probio i bio jak na obruču, te postigao koš. Ali Miezis je odmah imao odgovor 13:17

6' Pogodili su svoj šut Letonci, a Stojačić je imao spreman odgovor. Pobegao je odbrani Letonije i postigao novi lak koš. 11:16

5' Stojačić ''pakuje'' novu dvojku! 9:13. Letonija na drugoj strani pogađa bacanje, a zatim i prodorom dolaze do lakih poena 9:15.

4' Uzvraća Stojačić dvojkom! Prvi tajm-aut na meču, 7:12!

3' Fenomenalno pogađa Stojačić uz faul! Prvo vođstvo na meču za naše momke, 5:4! Neverovatno šutiraju Letonci na ovom meču. Pogodili su četiri dvojke za redom i sada stižu do velikih 5:12.

2' Vasić uspeva uz dosta kontakta da postigne koš, a Letonci pogađaju novu trojku. Stojačić u narednom napadu prvo promašuje zicer, ali ispravlja to iz ''odbojke''. 3:4

1' Meč je počeo! Prvu dvojku na meču pogađaju Letonci, ali mi odmah uzvraćamo polaganjem. 1:2.

UOČI MEČA:

Prvi favoriti za zlato na ovogodišnjim Olimpijskim igrama basketaši Srbije igraju veoma važan meč protiv sjajne selekcije Letonije, koja nas je pobedila u polufinalu prošlih Olimpijskih igara. Srbija je u dosadašnjim mečevima na Olimpijadi izlazila kao pobednik protiv SAD, Holandije i Francuske, dok su neočekivano izgubili od Kine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)