"NEMA DILEME, NAJBOLJI JE NA SVETU SADA" Đoković pred okršaj s Alkarazom u finalu Olimpijskih igara: Značaj je veći kad igraš za svoju zemlju!

Novosti online

03. 08. 2024. u 18:03

Najbolji srpski teniser Novak Đoković obezbedio je drugu medalju za Srbiju, dok će u nedelju protiv Karlosa Alakaraza se boriti za zlato, sada je u razgovoru za Radio-televiziju Srbije da se nada da će osvojiti zlato.

НЕМА ДИЛЕМЕ, НАЈБОЉИ ЈЕ НА СВЕТУ САДА Ђоковић пред окршај с Алкаразом у финалу Олимпијских игара: Значај је већи кад играш за своју земљу!

FOTO: Tanjug/AP

Đoković kaže da je Alkaraz trenutno najbolji na svetu.

 - Tu nema dileme. Način na koji igra... Osvojio je Rolan Garos i Vimbldon, mene pobedio u Londonu. U Parizu je bez izgubljenog seta došao do finala, međutim i ja sam isto - ističe Đoković.

Dodaje dvadesetčetvorostruki gren slem šampion da će rasterećeniji ući u ovaj susret, jer je već obezbedio medalju za svoju zemlju.

 - Naravno da ću da izvučem pouke iz tog meča. Drugačija je podloga, drugačiji će biti uslovi. Intezitet i značaj samog meča je isti, ako ne i veći kada nastupate za svoju zemlju. I on i ja smo obezbedili medalje za našu zemlju, tako da ćemo možda malo rasterećenije ući u meč - kaže Đoković.

Dodao je da je potreban samo još jedan korak.

 - Idemo još jedan korak, nadam se zlatu u nedelju - ističe najbolji teniser svih vremena.

Meč između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza u nedelju, na pre 14 časova.

BONSU VIDEO: ZA RAZLIKU OD MEČA SA NADALOM... Iznenađujući broj ljudi ide na Đoković - Cicipas

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)