"ŠTA TI JE, BRE?!" Rasprava Pešića i Bogdanovića (VIDEO)

Novosti online

03. 08. 2024. u 22:12

Košarkaška reprezentacija Srbije sastala se sa Južnim Sudanom u poslednjem kolu prve faze olimpijskog turnira, a pred kraj poluvremena desila se i jedna burna scena na klupi "orlova"

ШТА ТИ ЈЕ, БРЕ?! Расправа Пешића и Богдановића  (ВИДЕО)

Screenshot / Eurosport

Nakon što se (ko zna koji put) "istopila" prednost Srbije, u 20. minutu uspešno je izvedena odbrana koja je omogućila Bogdanovićev šut iz levog ugla.

Kapiten je pogodio trojku, za 47:42, a kako su suparnici tražili tajmaut jer im je dobra serija prekinuta, činilo se da bi u taboru "orlova" moglo da bude zadovoljstva jer su stvari, konačno, počele da se kreću u pravom smeru.

Ali...

Na klupi je bilo sve samo ne mirno i radosno.

- Ja ne mogu da... - počeo je Bogdanović ad priča nešto selektoru, a onda se u prenosu nije najbolje razaznalo šta je zamerio Svetislavu Pešiću.

- Nisam ja... Prvo, ja uopšte nisam ni hteo da tebe opterećujem s time - odgovorio je iskusni strateg.

- Ma jok! - kao da je rekao kapiten Srbije i odmahnuo rukom.

- Šta ti je, bre?! - pitao je strateg Srbije Bogdanovića, a onda se sa drugog kraja klupe javio Aleksa Avramović:

- Moja greška, moja greška. Sve u redu - pokušao je plejmejker da smiri situaciju.

Evo i kako je to sve izgledalo:

Posle ove kraće rasprave sa selektorom Pešićem na samom kraju druge deonice, kapiten Bogdan Bogdanović je u trećoj četvrtini bio najzapaženiji: ubacio je  devet poena (dve trojke), imao dve "krađe", tri asistencije, blokadu, dva skoka i dve izgubljene lopte.

Na kraju, uz odlično Bogdanovićevo izdanje, Srbija je pobedila Južni Sudan i trijumfalno zakoračila u četvrtfinale olimpijskog turnira.

---

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)