"KAO DA IH SUDIJE POZNAJU..." Čuveni košarkaš besan zbog suđenja na meču Srbija - Južni Sudan

Novosti online

04. 08. 2024. u 09:02

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Južni Sudan rezultatom 96:85 i plasirala se u četvrtfinale Olimpijskih igara, a predsenik košarkaške federacija Južnog Sudana, čuveni Luol Deng i dalje tvrdi da su sudije donosile odluke u korist "orlova".

КАО ДА ИХ СУДИЈЕ ПОЗНАЈУ... Чувени кошаркаш бесан због суђења на мечу Србија - Јужни Судан

FOTO: Tanjug/AP

Selektor Južnog Sudana Rojal Ajvi besneo je posle meča zbog sudijskih odluka, a Deng je potom dao izjavu gde je rekao da nije u redu što kriterijum nije bio jednak.

 - Znam da je Srbija poznata po košarci, oni su sjajni toliko dugo godina... Ali, način igre na koji njihovi bekovi igraju, skoro kao da ih sudije poznaju. U redu je da sudije poznaju pojedine igrače i puštaju ih da igraju njihovim stilom, ali samo ako i naši momci mogu da čine isto. Umesto toga, svirali su nam faulove svaki put - rekao je Deng.

Podsetimo, košarkaši Srbije će u četvrtfinalu igrati protiv Australije, a meč je na programu u utorak od 14.30.

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica sa Kinom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)