OVO SE NEĆE SVIDETI ĐOKOVIĆU: Alkarazu stiže veliko pojačanje pred finale Olimpijskih igara

Novosti online

04. 08. 2024. u 10:59

Novak Đoković i Karlos Alkaraz igraju danas finale Olimpijskih igara, a španski teniser se pred ovaj meč odlučio na poseban način pripreme.

ОВО СЕ НЕЋЕ СВИДЕТИ ЂОКОВИЋУ: Алкаразу стиже велико појачање пред финале Олимпијских игара

FOTO: Tanjug/AP

Meč je od ogromne važnosti za oba tenisera, a selektor španske teniske reprezentacija David Ferer rekao je za portal "Kadesar" da očekuje veliku borbu.

- Biće to težak meč, odlična utakmica za ljubitelje tenisa, ali da, ne smunjam da je Đoković ove nedelje igrao veoma dobar tenis, već smo to videli u Rafinom meču, i videlo se da se kretao veoma dobro, sa veoma dobrim osećajem na šljaci, dobro oseća loptu, ali mislim i da je dobro. To što Karlos stiže sa danom odmora, takođe nam pomaže da se suočimo sa teškom igrom i puno borbe - počeo je Ferer.

Otkrio je bivši teniser da će se Alkarazu pred finalni meč pridružiti i njegov trener Huan Karlos Ferer koji do sada nije bio u Parizu.

- Nećemo menjati rutinu koju smo pratili. Idemo na zagrevanje zajedno, a doći će i njegov trener Huan Karlos Ferero, tako da je to još jedan podsticaj, i dobro za sve - otkrio je Ferer.

Podsetimo, meč je na programu oko 14 časova.

BONUS VIDEO: ZA RAZLIKU OD MEČA SA NADALOM... Iznenađujući broj ljudi ide na Đoković - Cicipas

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)