HRVATI POBEGLI OD SRBIJE? Kakav rasplet vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama u Parizu!

Novosti online

05. 08. 2024. u 19:58

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske poražena je od selekcije Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 14:11 na Olimpijskim igrama i posle ovog susreta poznato je sa kim će Srbija igrati u četvrtfinalu.

ХРВАТИ ПОБЕГЛИ ОД СРБИЈЕ? Какав расплет ватерполо турнира на Олимпијским играма у Паризу!

FOTO: Tanjug/AP

Protivnik Srbije u četvrtfinalu će biti selekcija Grčke koja je nakon ovog susreta i definitivno prva u grupi. Biće ovo repriza finala iz Tokija 2021. a termin susreta će biti naknadno određen.

Što se tiče susreta Hrvatske i Amerike, izabranici Dejana Udovičića su odigrali sjajno prvo poluvreme i time napravili razliku koju Hrvati više nisu uspevali da stignu. Da su upisali trijumf u ovom meču "barakude" bi zauzele prvu poziciju i u četvrtfinalu igrale protiv Srbije, a ovako su zauzele četvrtu poziciju i igraće protiv Španije.

Poznati su i svi ostali parovi četvrtfinala:

Italija - Mađarska

SAD - Australija

Hrvatska - Španija

Srbija - Grčka

Večeras se igraju mečevi između Španije i Francuske, te Crne Gore i Rumunije, ali ti mečevi neće imati rezultatski značaj.

BONUS VIDEO: BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)