''JEDVA ČEKAM!'' Srpski rvač ne može da dočeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu

Tanjug

05. 08. 2024. u 21:43

Reprezentativac Srbije u rvanju Hetik Cabolov izjavio je danas u Beogradu da se dobro oseća i da jedva čeka da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu.

ЈЕДВА ЧЕКАМ! Српски рвач не може да дочека да се такмичи на Олимпијским играма у Паризу

FOTO: EPA

- Ovo su moje prve Olimpijske igre, osećam se super, smiren sam. Igre su istorijski momenat, koji se ponavlja na svake četiri godine i koji svaki takmičar jedva čeka da se desi. Imam veliku podršku i veliko mi je zadovoljstvo što sam u ovom timu - izjavio je Cabolov na konferenciji za medije na aerodromu "Nikola Tesla" uoči odlaska u Pariz na OI.

Trener Božidar Baltić podelio je svoja očekivanja od nastupa na OI u Parizu.

- Stvarno smo spremni za ovo takmičenje. U prepodnevnim časovima će biti merenja, u poslepodnevnim takmičenje i očekujemo drugi dan takmičenja, borbu za medalju - rekao je Baltić.

Cabolov je debitant na Olimpijskim igrama, on će se takmičiti rvanju slobodnim stilom u kategoriji do 74 kilograma, a prvu borbu će imati 9. avgusta.

Stevan Mićić zbog povrede kolena neće moći da nastupi na Igrama u Parizu. 

- Došlo je do povrede zadnjih ligamenata na desnom kolenu, pokušali smo u protekle dve nedelje da to saniramo, da ublažimo, međutim uprkos velikoj želji da nastupi, ništa drugo osim operativnog zahvata nije preostalo. On će u nekom narednom periodu morati da se podvrgne operaciji ligamenata desnog kolena. Očekuje se oporavak od šest meseci. Ova povreda je za rvanje slobodnim stilom jako česta i upečatljiva - izjavio je Dejan Jovičić, trener Stevana Mićića.

BONUS VIDEO: JA TE VOLIM, SRBIJO! Srpski navijači pred olimpijski meč košarkašica sa Kinom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)