IZGUBLJEN U SVOM MRAČNOM AUTIZMU: Osude sramnih komentara sportskog novinara RTCG na račun našeg asa

V. KADIĆ

06. 08. 2024. u 10:35

TO što je najbolji sportista planete, teniser kome se klanja ceo svet, najomiljenija ličnost u Crnoj Gori - zlatni olimpijac Novak Đoković koji korene vuče iz Krstatih dola u Jesenovom Polju kod Nikšića, najveći promoter Srbije i Crne Gore, malo je za sportskog komentatora Javnog servisa RTV Crne Gore Nebojšu Šofranca, koji u kontinuitetu svojim stavovima na društvenim mrežama pokušava da minimizira sve ono što je Nole postigao u karijeri i iritira armiju obožavalaca "šefa planete".

ИЗГУБЉЕН У СВОМ МРАЧНОМ АУТИЗМУ: Осуде срамних коментара спортског новинара РТЦГ на рачун нашег аса

privatna arhiva

Šofro je nakon finala "pao u nesvest", zavukao se u mišju rupu, oplakujući poraz darovitog Španca.

Uoči finala u Parizu na OI on je stao uz Karlosa Alkaraza, verujući da je Špancu uveliko zagarantovano zlato.

- Ne mogu mu se uzeti ni dva gema. Ciklon za 30 grend slemova i za tri olimpijska zlata, prvo u nedelju. Jednostavno najbolji, ubedljivo najbolji... - napisao je na "Fejsbuku" Šofranac.

Usledile su reakcije pristalica Đokovića koji su osudili Nebojšine u kontinuitetu sramne komentare.

- Jadni Šofo izgubljen u svom mračnom autizmu. Kroz kakvu duševnu katarzu prolazi sada, posle neuspešne prognoze (želje). Ali, on je rođeni gubitnik, navikao je na poraze - jedan je od komentara.

- Šofro, pozdravio te Nole - odgovara drugi, dok treći ocenjuje: - Šofro je Šofro, nije za komentarisanje.

Najdalje je u teškim rečima otišao Vladimir Vuković, koji je napisao:
- Ova splačina je u Parizu o trošku građana Crne Gore, zato mu predlažem da se u ovom teškom trenutku bači sa Ruskog mosta u Senu i zapliva sa ostalim fekalijama...

Jovani smeta barjak do Rumije

BIVŠA ministarka za evropske integracije u vladi Dritana Abazovića Jovana Marović oglasila se na društvenoj mreži "Iks" povodom trijumfa Novaka Đokovića u Parizu.

- Novače, zaslužio si. Kao feniks: uvek iznova i jači, i bolji, i hrabriji. Često si igrao i protiv publike, i protiv sudija, i protiv sistema. Ima u tebi i ponosa i prkosa. Ali dok god učiš decu da ne treba da se vakcinišu, i dok god se fotkaš sa Dražom, i dok god ti nema ništa sporno u stihu da se srpski barjak vije od Prizrena do Rumije, ne mogu ti se diviti. Tužno je to što si svoj status božanstva iskoristio da zaglupljuješ mase - navela je Marovićeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)