"SADA SE SVE ZABORAVLJA" Vaterpolisti najvaljuju veliku borbu protiv Grčke na Olimpijskim igrama

Novosti online

06. 08. 2024. u 21:08

Znamo kako smo došli do ovde. Sada slede utakmice u kojima uopšte nije bitno ko je sa druge strane. Bitno je jedino da daš sve od sebe, igraš do poslednjeg atoma snage. Moramo da budemo koncentrisani, fokusirani i spremni na sve, izjavio je danas vaterpolista Srbije Radomir Drašović uoči četvrtfinala Olimpijskih igara u Parizu protiv Grčke.

САДА СЕ СВЕ ЗАБОРАВЉА Ватерполисти најваљују велику борбу против Грчке на Олимпијским играма

FOTO: Tanjug/AP

Vaterpolisti Srbije i Grčke igraće sutra od 15.35 časova u četvrtfinalu Olimpijskih igara.

  - A kada igraš utakmicu koja može da te uvede u borbu za medalju jasno je da ćemo učiniti sve da pobedimo - dodao je Drašović, preneo je zvanični sajt VSS.

Srbija je grupnu fazu na Olimpijade završila na četvrtom mestu na tabeli sa dve pobede i tri poraza.

 - Sve što je bilo u Parizu se zaboravlja. Pravi turnir tek sada počinje i moramo da odigramo bolje nego protiv Mađarske - rekao je selektor Srbije Uroš Stevanović.

BONUS VIDEO: SAMO SE NjEMU SKANDIRA: Evo kome su pevali srpski navijači pred meč sa Amerikancima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)