"NISAM SE SASTAVILA SAMA SA SOBOM!" Adriana Vilagoš o ostanku bez olimpijskog finala: Nisu ovo baš najbolje Igre za našu atletiku

Novosti online

07. 08. 2024. u 13:01

Reprezentativka Srbije u atletici Adriana Vilagoš nije uspela da se plasira u finale bacanja koplja na Olimpijskim igrama u Parizu, ali nije želela da opravdanje traži u pauzi koju je od jeseni do proleća imala zbog povrede lakta.

НИСАМ СЕ САСТАВИЛА САМА СА СОБОМ! Адриана Вилагош о останку без олимпијског финала: Нису ово баш најбоље Игре за нашу атлетику

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, sa hicem od 60,49 metara ona je zauzela 13. mesto, a nedostajalo joj je 59 centimetara da bi dostigla 12-plasiranu takmičarku, Momone Uedu iz Japana, koja je sa 61,08 prošla u završnu borbu za medalju.


- Nisam mogla da bacim kako sam zamislila. Nisam se sastavila sama sa sobom. Osećam žal, bila sam spremna, osećala sam se spremno. Još sam mlada, pokušaću da naučim iz ovoga i izvučem samopouzdanje i lekciju.

Trema ili nešto drugo?

- Nisam pokazala ono što znam. To je sport. Moram da se odmorim i idemo dalje i još jače nego do sada.

I ostali naši atletičari su - ostali bez finala:

- Ovo nisu baš najbolje igre za atletiku. Mislim da ćemo svi izaći jači iz ovoga. Svi dobro rade i ne određuje ovaj neuspeh sve. Nadam se da će na narednim igrama i takmičenjima biti više uspeha i sreće i da će se rezultat popraviti.

Elzan Bibić je pomenuo buku u selu koja mu je smetala?

- Nisam imala problema tamo. Sve je bilo u redu, ali se tako završilo kako se završilo - istakla je Adriana Vilagoš.


Najbolja u kvalifikacijama bila je Poljakinja Marija Andrejčik, sa 65,52, ispred Hrvatice Sare Kolak (64,57) i Kolumbijke Flor Denis Ruiz Hurtado (64,40).

Olimpijsko finale bacanja koplja u ženskoj konkurenciji je na programu u subotu, 10. avgusta, od 19.30.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)