DŽABA SI SE DOPINGOVALA! Grkinja ispala u kvalifikacijama, a onda izbačena iz olimpijskog sela

Novosti online

08. 08. 2024. u 10:33

Grčka atletičarka Eleni-Klaudija Polak privremeno je suspendovana pošto je pala na doping testu na Olimpijskim igrama u Parizu.

ЏАБА СИ СЕ ДОПИНГОВАЛА! Гркиња испала у квалификацијама, а онда избачена из олимпијског села

Foto: Profimedia

Polak se u ponedeljak takmičila u skoku motkom u kvalifikacijama, ali nije uspela da preskoči normu od 4,40 metara i nije prošla u finale.

Grčka antidoping agencija obavestila je nacionalni Olimpijski komitet o pozitivnom doping testu, a atletičarka je u utorak izbačena iz olimpijskog sela, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Polak je negirala krivicu i rekla da nikada nije uzimala zabranjene supstance. Dodala je da je imala problema sa gvožđem i da je morala svakodnevno da jede crveno meso i da misli da je to izazvalo problem.

To je četvrti slučaj dopinga na Olimpijskim igrama u Parizu, posle iračkog džudiste Sajada Sehena, avganistanskog džudiste Mohamada Samima Fajzada i bokserke iz Nigerije Sintije Ogunsemilor.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)