NOVAKOVIĆ U SUZAMA NAKON FINALA: ''Ovoliki čovek da ima ovakav izliv emocija...''

Đ.Samoilović

08. 08. 2024. u 14:55

Srpski kajakaški četverac u sastavu Anđelo Džombeta, Marko Novaković, Vladimir Torubarov i Marko Dragosavljević finalnu trku završio je na šestoj poziciji i tako ostao bez medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

НОВАКОВИЋ У СУЗАМА НАКОН ФИНАЛА: Оволики човек да има овакав излив емоција...

FOTO: AP Photo/Pavel Golovkin

Marko Novaković je bio slomljen nakon finala.

- U jednu ruku pokušavam da rezimiram, u drugu mi pada sve ono što smo do sada uradili i šta se sve istrpelo… Ovolikom čoveku… da ovako ima izlive emocija… Znam koliko smo svi trpeli, počevši od porodice. Sigurno da nije realna slika, treće Olimpijske igre, osećam medalju i iz nekog razloga izgubimo…

- Svaki put sam našao motivaciju da ponovo dođem, da idem dalje… ne znam… Mogu samo svima da se zahvalim koji su bili tu i koji su ovo pratili. Čast mi je što sam bio ovde sa momcima… moram da se skoncentrišem, sutra imamo i dvosed, da tu probamo nešto da napravimo - rekao je Novaković.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)