ZAPUŠIO USTA KEVINU DURENTU: Reprezentativac Srbije nije mogao da ćuti, ovo mu poručio nakon meča Srbija - Amerika

Novosti online

09. 08. 2024. u 20:25 >> 20:25

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je u polufinalu Olimpijskih igara od Sjedinjenih Američkih Država sa 95:91, a strasti se rasplamsavaju i dan nakon meča.

ЗАПУШИО УСТА КЕВИНУ ДУРЕНТУ: Репрезентативац Србије није могао да ћути, ово му поручио након меча Србија - Америка

FOTO: Tanjug/AP

Veliki deo javnosti kojem je bilo jasno šta se u Parizu dešavalo stali su na stranu košarkaša Srbije. To su učinili i navijači Denver Nagetsa, a to se nije dopalo Kevinu Durentu koji je odmah reagovao porukom. 

- Pišem ovo svim navijačima Denvera, nikoga nije briga šta vi bezveznjakovići mislite o tome ko je najbolji igrač u ligi. Igrači imaju veliko poštovanje prema Jokiću, ali ga ne dižu u nebesa i gledaju kao u božanstvo. Većina vas se divi njegovoj briljantnoj igri. Ali, trolovati vas bezveznjakoviće koji navijate protiv svoje zemlje je deo ove igre. Prihvatite to - napisao je Durent.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Potom je Durent nastavio svoj obračun sa drugim navijačima.

- Razgovarajmo o kulturi fanova koja se nedavno stvorila. Mnogo je velikih ega koji veruju da su oni razlog za napredak sporta. Puno idolopoklonstva, mnogo mržnje i podele zasnovane na pobedama i porazima, mnogo nepoštovanja prema radu koji ovi neverovatni sportisti ulažu, uglavnom od strane ljudi koji ne znaju šta je potrebno da bi bili dobri u bilo čemu osim u pričanju… Uradite nešto i skloni se s puta.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Među onima koji su mu odgovorili bio je reprezentativac Srbije sa prošlog Svetskog prvenstva u košarci i košarkaš koji je konkurisao za tim Svetislava Pešića za Olimpijske igr,e Dušan Ristić.

- nula od čoveka, napisao je na Tviteru kao odgovor Durentu, Ristić. 

Podsećamo, Srbija u subotu od 11 časova igra protiv Nemačke meč za bronzu.

BONUS VIDEO: PARIZ U SRPSKIM TROBOJKAMA: Srbi se u velikom broju okupili zbog košarkaša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)