VUČEVIĆ I KOŠARKAŠI: Ko je najbolji? Srbija

Tanjug

10. 08. 2024. u 13:47

Premijer Srbije Miloš Vučević pridružio se danas slavlju srpskih košarkaša koji su osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama pošto su pobedili Nemačku 93:83.

ВУЧЕВИЋ И КОШАРКАШИ: Ко је најбољи? Србија

Foto: Printskrin

Na snimku koji je premijer objavio na instagram nalogu vidi se kako predsednik Vlade u srdačnoj atmosferi slavi sa košarkašima u miks zoni na OI.

"Ko je najbolji? Srbija", čuje se kako na snimku.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Vučević je prethodno čestitao košarkašima rekavši da su pokazali fantastičnu igru, borbenost i srčanost.

"Celom svetu ste pokazali kako se bori za svoj narod i svoju otadžbinu. Srbija je zemlja košarke. Živela Srbija, poručio je premijer Vučević.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je danas bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je pobedila selekciju Nemačke rezultatom 93:83 (30:21, 16:17, 26:25, 21:20).

Olimpijski tim Srbije je tako došao do pete medalje na Igrama u Parizu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)