JOŠ JEDAN SRBIN SA OLIMPIJSKOM MEDALJOM: Nikola Grbić se ponosan vraća kući iz Pariza

Novosti online

10. 08. 2024. u 14:26

Muška odbojkaška reprezentacija Poljske u utakmici finala Olimpisjkih igara u Parizu izgubili su od selekcije Francuske rezultatm 3:0 po setovima 25:19, 25:20, 25:23.

ЈОШ ЈЕДАН СРБИН СА ОЛИМПИЈСКОМ МЕДАЉОМ: Никола Грбић се поносан враћа кући из Париза

FOTO: Tanjug/AP

Muška odbojkaška reprezentacija Poljske ušla je optimistično u meč protiv ekipe domaćina. Ekipa Nikole Grbića pružala je veliki otpor, ali je uvek za malo falilo da dođe do seta.

Domaćin, Francuska hvatala je svaku loptu po teretnu i vraćala protivniku.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Srpski stručnjak, Nikola Grbić nije uspeo kao trener sa Poljskom ono što je kao igrač učinio sa selekcijom Jugoslavije 2000. godine u Sidneju, da dođe do olimpijskog zlata. 

Odbojkaši Francuske, igrali su dobar meč i završili u svoju korist, maksimalnim rezultatom u samo tri seta. I na taj način uspela je da odbrani olimpijsko zlato osvojeno 2021. godine u Tokiju.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

U prva dva seta Trikolori su bili dobri u polju, Poljska je bila gotovo bez šansi. Činilo se da će se odbojkaši poljske vratiti u trećem setu pri rezultatu 18:17, ali je tada Francuska vezala nekoliko sjajnih servisa i serijom od šest poena, na servis tačnije, tri asa Grebenikova.

Bilo kakav odgovor ekipe Nikole Grbića smo dobili tek u finišu, kada su hrabro zaigrali suočeni sa meč loptama pre nego što je na poslednjoj za domaćina Vilfredo Leon poslao loptu u aut iz servisa.

Izuzetno je teško bio čitav meč za igrača kubanskih korena. Tek osam poena za njega. Još je gore što je jedino Bartoš Kurek imao više – 10.

Uspeli su odbojkaši Francuske da preokrenu rezultat 23:18 i privedu meč kraju na rezultatom 25:20 i tako potvrde pobedu i ostani na tronu.

Kod Francuza je blistao korektor Žan Patri sa 17 poena. Trevor Kleveno je dodao 11.

BONUS VIDEO PREKO KARIBA I PARIZA - DO LILA, ZBOG SRBIJE: Dobrica i Zorica snabdevaju srpske navijače

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)