"ČESTITAM EKIPI SRBIJE, BILI SU BOLJI": Selektor Hrvatske razočaran posle poraza

Đ.S

11. 08. 2024. u 15:39

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je selekciju Hrvatske rezultatom 13:11 i osvojila olImpijsko zlato

ЧЕСТИТАМ ЕКИПИ СРБИЈЕ, БИЛИ СУ БОЉИ: Селектор Хрватске разочаран после пораза

Foto: EPA-EFE/Szilard Koszticsak

Selektor hrvatske vaterpolo reprezentacije,  Ivica Tucak posle utakmice čestitao je vaterpolistima Srbije.

Nemam šta da kažem sem da čestitam Srbiji koja je danas bila fantastičan tim i zaslužila pobedu, čestitam iz srca. Mi nismo bili pravi, loše smo igrali. Iz onako loše odbrane nismo mogli ni da napadamo, brzo su napravili prednost u golovima i to te baci u depresivno stanje. Nisi siguran, nema one fluidnosti u igri koja je potrebna za trofej. Teško je reći. Treba pričati o njihovom kvalitetu, Mandića smo dobro pokrivali, mislim da je bio dobar skauting. Video sam u mom timu mir, ali falile su nam dve tri odbrane. Onaj gol na 2:1 za Srbiju kad im je ispala lopta je znak. Klonuli smo, videlo se u napadu, šutirali smo isforsirano na blokove, dobra odbrana daje kredit u napadu, a mi je nismo imali. Golman ne znam koliko je imao odbrana, danas je bio najbolji golman na svetu i čestitam mu - rekao je Tucak.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Foto: Profimedia

Uloga favorita se nije dovodila u pitanje, zeleli smo zlatnu medalju, mogu samo da čestitam svojim igračima koji su na trećem uzastopnom velikom takmičenju igrali finale.

- Nema to veze, znali smo da smo igrali protiv jedne sjajne reprezentacije koje smo pobeđivali u poslednje vreme. Želeli smo ovo zlato više nego iko, ali kada ovako nema odbrane, nema ni igre, nema osmeha. Osvajaju se zlato i bronza, ne srebro. Najtužniji sam čovek na svetu, tužan sam i trebaće vremena. Puno je bilo grešaka, van svega što radimo, neke sitnice koje vi ne primetite. Sve je povezano sa prva tri minuta utakmice, mi smo prvu četvrtinu izgubili 5:2, igraš finale i to ti se desi. Probali smo da se čupamo, ali jednostavno danas nije bilo do nas - rekao je Tucak.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO KAKVA PODRŠKA: Majka naših vaterpolista Petra i Nikole Jakšića bodri Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)