HRVATI ZAKUKALI NAKON PORAZA U FINALU VATERPOLA: Izgubili smo status najbolje zemlje u regionu! (FOTO)

Novosti online

11. 08. 2024. u 16:14

VATERPOLO reprezentacija Srbije ostvarila je istorijski uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu uzevši treću zlatnu medalju zaredom na olimpijadi.

ХРВАТИ ЗАКУКАЛИ НАКОН ПОРАЗА У ФИНАЛУ ВАТЕРПОЛА: Изгубили смо статус најбоље земље у региону! (ФОТО)

Foto: Profimedia

Delfini su u sjajnom finalu razbili Hrvate rezultatom 13:11 i obradovali celi srpski narod, a himna "Bože pravde" čula se treći put na najvećoj sportskoj smotri u Parizu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Finale su iz hrvatske lože posmatrali predsednik Zoran Milanović, kao i bivša predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koji su nakon slušanja srpske himne kući otišli ne tako nasmejani, kakvi su bili na početku meča.

Foto: Profimedia

Ovom trećom zlatnom medaljom, Srbija je postala najuspešnija od svih bivših SFRJ republika na Olimpijskim igrama u Parizu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Koliko je komšijama teško pao ovaj poraz, govore i natpisi u njihovim medijima, a Jutarnji list je konstatovao da je "Hrvatska izgubila status najbolje zemlje u regionu", a ono što se desilo u Parizu nazvali su "tugom".

Foto: Printskrin

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (9)