HITNO EVAKUISAN AJFELOV TORANJ! Drama u Parizu pred zatvaranje Olimpijskih igara

Novosti online

11. 08. 2024. u 16:20

SAMO nekoliko sati pred ceremoniju zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu desila se drama u samom centru grada, pošto je policija morala da evakuiše Ajfelov toranj i prostor oko njega, javlja Asošijejted Pres.

ХИТНО ЕВАКУИСАН АЈФЕЛОВ ТОРАЊ! Драма у Паризу пред затварање Олимпијских игара

Foto: EPA

Naime, jedna osoba je primećena kako se penje na ovu parisku znamenitost, što je pokrenulo hitnu reakciju policije.

Čovek koji na sebi nije imao majicu uočen je odmah iznad olimpijskih krugova koji su postavljeni na Ajfelov toranj.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Policija je zbog toga morala da posetioce udalji sa mesta dešavanja i neki od posetilaca su nakratko bili zaključani na drugom spratu, ali su na kraju pušteni da odu 30 minuta kasnije.

Inače, ceremonija zatvaranja Olimpijskih igara zakazana je za večeras od 21.00 čas, a ponovo su na snazi velike mere obezbeđenja.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Uskoro opširnije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)