"TO SVE GOVORI O MENI!" Sudija iz Bosne koji je delio pravdu na polufinalu Srbija - SAD progovorio o tom košarkaškom meču!

Novosti online

13. 08. 2024. u 20:20

Olimpijski tunrir u košarci završen je pobedom Sjedinjenih Američkih Država, dok je Srbija osvojila bronzu, ali mnogo pažnje je privukao meč između Amerike i Srbije u polufinalu, najviše zbog suđenja, a sada se oglasio jedan od arbitara Ademir Zurapović.

ТО СВЕ ГОВОРИ О МЕНИ! Судија из Босне који је делио правду на полуфиналу Србија - САД проговорио о том кошаркашком мечу!

FOTO: Tanjug/AP

Ovaj meč je ocenjen kao jedan od najboljih i najuzbudljivijih na košarkaškom turniru u Parizu, a mnogi su mišljenja da su sudije uticale na tok meča i "pomogle" Amerikancima da preokrenu u susretu u kojem je Srbija vodila gotovo celu utakmicu.

Bosansko-hercegovački sudija Zurapović dao je svoj komentar o ovom meču.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 - Neću odgovarati na takve stvari, svako neka odgovara za svoje postupke. Jednostavno, neću da pričam o tome, da dolivam ulje na vatru - rekao je Zurapović za "Raport.ba".

Dodao je i da će se sada malo odmoriti i vratiti obavezama tokom sezone.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 - Ako odsudiš prvu fazu na Igrama u Parizu, potom četvrtfinale pa polufinale, pa pogledaš šta sam sve sudio na prethodnim Igrama u Tokiju, mislim da to sve govori. Sada me očekuje kraća pauza, pa onda nova sezona u kojoj ću ponovo suditi na međunarodnoj sceni, u FIBA Liga šampiona - zaključio je Zurapović.

Podsetimo, Amerika je savladala Srbiju u polufinalu Olimpijskih igara rezultatom 95:91.

BONUS VIDEO: DECA ODUŠEVLjENA: Košarkaši Srbije dele autograme pri dolasku u Beograd sa Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)