VELIKO IZNENAĐENJE NA JU-ES OPENU: Šampionka Vimbldona elimiisana

Novosti online

28. 08. 2024. u 19:36

Malo poznata rumunska teniserka, Elena Gabrijela Ruse uspela je da sa Ju-Es opena izbaci ovogodišnju osvajačicu Vimbldona, Barboru Krejčikovu iz Češke Republike u dva seta - 2:0 (6:4, 7:5)

ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ: Шампионка Вимблдона елимиисана

Foto: Profimedia

Da stvar bude još neverovatnija, Gabrijela Ruse je u glavni žreb dospela preko kvalifikacija, sada je izbacila osmu nositeljku i moći će da se nada još boljem rezultatu. Ona je inače 122. na VTA listi u ovom momentu.

Krejčikova sa druge strane je osvajačica Vimbldona ove godine, ali i Rolan Garosa 2021. Pored toga je igrala dva puta četvrtfinale na Australijan openu 2022. i 2024. godine, kao i četvrtfinale Ju-Es opena 2021. Čehinja je trenutno osma na svetu, a najbolji plasman joj je drugo mesto.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sa druge strane, Ruseovoj je ovo najbolji plasman ikada na grend slemovima, pošto je prethodno stigla do drugog kola Australijan opena 2022, a čak četiri puta je ispadala u prvom kolu Vimbldona, te jednom na Rolan Garosu 2022. godine.

Rumunka će u trećem kolu Ju-Es opena igrati protiv Paule Badoze iz Španije, koja je bila bolja od Amerikanke Tejlor Taunsend  rezultatom 2:0 po setovima 6:3, 7:5.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)