ODBOJKAŠICE BLISTAJU U LIGI NACIJA: Sa osmehom do kraja

S. K.

27. 05. 2021. u 20:32

SRPKINjE blistaju na početku Lige nacije u Riminiju. Podmlađena selekcija je pokazala da ne sme nijedna reprezentacija da ih potceni.

ОДБОЈКАШИЦЕ БЛИСТАЈУ У ЛИГИ НАЦИЈА: Са осмехом до краја

FOTO: FIVB

U snagu naših odbojkašica uverile su se Turska (2:3) i, naročito, Poljska - 3:1. Ekipa Aleksandra Vladisavljeva je sinoć igrala sa Italijom.

- Pobeda nad Poljskom je velika za našu mladu ekipu. Ponovo smo krenuli stegnuto i bojažljivo u prvom setu. Ali, mora se reći da su Poljakinje igrale skoro bez greške. Kasnije smo promenile način serviranja, digle nivo energije koju smo ulagali u svaki poen. Devojke su zarađivale poene s osmehom na licu, u lepom raspoloženju i držale konce igre u svojim rukama... Ali, mnogo toga je još pred nama. Nadam se da ćemo imati snage da izguramo na ovakvom nivou - ističe trener Aleksandar Vladisavljev.

Sjajna korektorka Sara Carić je podvukala da su bile dobre u svim segmentima igre, da su pokazale jaku energiju, što im je omogućilo da nadigraju Poljsku. Bloker Božica Marković naglasila je da ne sme da ih potceni nijedna selekcija u Riminiju:

- Poljakinje su bile favoritkinje, ali mi smo pokazale da ni one, ni ostale ekipe ne smeju da nas shvate olako i da bi trebalo da igraju sa velikim oprezom protiv nas. Nadam se da ćemo nastaviti sa ovakvim partijama. Važno je da do kraja dajemo sve od sebe, kao i da sačuvamo pozitivnu energiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)