OLIMPIJSKE IGRE BEZ NAVIJAČA? Produženo vanredno stanje u Japanu

Tanjug

28. 05. 2021. u 13:36

PREDSEDNICA olimpijskog organizacionog komiteta u Tokiju Seiko Hašimoto izjavila je da postoji mogućnost da se Olimpijske igre ove godine održe bez prisustva navijača, preneo je danas AP.

ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ БЕЗ НАВИЈАЧА? Продужено ванредно стање у Јапану

Foto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Hašimoto je rekla da će se razmatrati opcija da se i lokalnim navijačima zabrani pristup dvoranama i borilištima, ali će konačna odluka biti doneta nakon završetka vanrednog stanja u toj zemlji.

Vanredno stanje u Japanu je trebalo da bude okončano u ponedeljak 31. maja međutim, vlada te zemlje namerava da ga produži za još tri nedelje, zbog broja zaraženih koronavirusom koji je i dalje visok.

Potpredsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta Džon Kouts je prošle nedelje rekao da će Igre biti održane čak i ako na snazi bude vanredno stanje u Tokiju.

Olimpijske igre u Tokiju održavaju se od 23. jula do 8. avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)