ODBOJKAŠICE SE MUČILE: Treće slavlje teško izvojevano

S. K.

02. 06. 2021. u 20:25

NIKAD nije bilo lako sa Tajlandom. U to se prekjuče uverile i naše mlade odbojkašice, koje su petom kolu Lige nacija u Riminiju, uz dosta muka, slavile sa 3:0. Srpkinje su sinoć, pred trodnevnu pauzu, igrale sa Holandijom.

ОДБОЈКАШИЦЕ СЕ МУЧИЛЕ: Треће славље тешко извојевано

FOTO: OSS

- Jedna lepa i teška pobeda, bez obzira na to što je rezultat 3:0. Nikako nije bilo lako da se igra protiv raspoložene, iskusne, kvalitetne ekipe Tajlanda. Uvek smo imali problema sa njima. Uspeli smo da ih savladamo, taktički nadigramo i zaustavimo sve te čudne napade koje izvode. Zadovoljan sam kako su se devojke borile - ističe za sajt OSS strateg Aleksandar Vladisavljev.

Tehničar Ana Jakšić ističe da rezultat ne odslikava pravo stanje na terenu:

- Izuzetno zahtevna utakmica za nas i malo nam je trebalo vremena da se priviknemo na njihov sistem igre, ali uspeli smo da ih zaustavimo blokom, koji nam je omogućio da meč rešimo u tri seta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S