VK PARTIZAN SUMIRAO REZULTATE U 2020: Sprečeno propadanje kluba

S. K.

17. 06. 2021. u 20:18

ČELNICI Partizana priznaju da šesto mesto u Srbiji ne može nikog da zadovolji, ali su i svesni kroz šta su zajedno sa igračima prošli od avgusta prošle godine, kada su nasledili staru upravu.

ВК ПАРТИЗАН СУМИРАО РЕЗУЛТАТЕ У 2020: Спречено пропадање клуба

FOTO: VK Partizan

Zato se sa više optimizma okreću novoj sezoni, a planiraju da u drugoj polovini avgusta nizom aktivnosti obeleže 75. rođendan kluba.

- Drago mi je što smo uspeli da zaustavimo dalje propadanje kluba i da se približimo rešenjima višegodišnjih problema kako bismo se okrenuli sportskim stvarima. Sezonu smo završili bez dugova prema igračima. Nadamo se da prvi tim u narednoj sezoni biti uspešniji, jer ćemo vratititi naše bivše igrače - istakao je predsednik Jovan Lazarević.

Govoreći o sporu kluba sa opštinom Voždovac oko upravljanja bazenom, Lazarević je naglasio:

- Mi smo taj spor nasledili od bivše uprave. Uspeli smo da odnose dovedemo na nivo da možemo da razgovaramo sa Opštinom i Gradom. Zato se nadamo rešenju na obostranu korist.

Filip Filipović, član UO, podvukao je da su na dobrom putu da prvi tim bude konkurentniji u novoj sezoni. Smatra da je najvažnije da su vratili decu na Banjicu.

- Mislim da je pogrešan pristup nekim problemima doveo klub u poziciju u kojoj je bio do pre godinu dana. Sada je to mnogo bolje. Bitno je da pronalazimo rešenja - podvukao je Filipović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)