TEŠKE OPTUŽBE ZA JOKIĆEV TIM: Fizički nasrtaj, psovke, nered... Šta je od svega istina? Pojavio se navodni dokument (FOTO)

Novosti

30. 06. 2021. u 13:04

SUSPENZIJA štale Nikole Jokića "Drim Kečer" od strane konjičkog kluba Bačka nakon incidenta na trci u Subotici pod velom je misterije!

ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ ЗА ЈОКИЋЕВ ТИМ: Физички насртај, псовке, неред... Шта је од свега истина? Појавио се наводни документ (ФОТО)

Foto: L. Jemajić/AP

Iako je taj klub navodno izdao dokument kojim se Nikolinim konjima zabranjuje učešće u trkama pod organizacijom Bačke, niko ne želi da kaže šta se tačno desilo i ko je iz tima slavnog košarkaša fizički napao službeno lice.

U javnosti se čak pojavio dokument KK Bačka o suspenziji štale "Drim Kečer" na šest meseci, gde se taksativno navode svi detalji incidenta i zašto je donešena takva odluka, ali predsednik kluba Miodrag Zagorac, čiji potpis se vidi na dokumentu, za Kurir kaže da nema nikakve suspenzije i da on ništa nije potpisao.

- Kakva suspenzija, o čemu pričate? - rekao je Zagorac kada je upitan za odluku kluba, a na opasku da postoji dokument sa pečatom i njegovim potpisom.

- Ništa ja nisam potpisao, a ko je, ne znam. Ništa se nije dogodilo. Prijatno. - dodao je on i prekinuo vezu.

Jokićevom timu se, po tom navodnom dokumentu, na teret stavljaju sledeće stavke:

- Fizički napad na lica koja učestvuju u sportskom takmičenju, na člana rukovodstva ili službeno lice.

Foto J. Lemajić

- Psovanje, neprostojni gestovi, omalovažavanje, prigovaranje službenim licima i učesnicima i bilo koje drugo nesportsko ponašanje koje narušava red i mir na takmičenju.

- Neposredno i posredno delovanje lica kojim izaziva nered prilikom dolaska, odlaska ili tokom boravka u sportskom objektu, koje remeti tok sportske priredbe ili ugrožava bezbednost učesnika sportske priredbe ili trećih lica.

- Neovlašćen ulazak u službene prostorije Kluba ili na sportski teren (osim u slučaju pomoći pri startu).

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!