SELEKTOR SRBIJE ANALIZIRA ŽREB: Očekujem da duel sa Rusijom bude za prvo mesto u grupi

Novosti online

13. 08. 2021. u 13:49

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar rekao je danas da očekuje da će meč sa Rusijom na Svetskom prvenstvu biti direktan duel za prvo mesto u Grupi B

СЕЛЕКТОР СРБИЈЕ АНАЛИЗИРА ЖРЕБ: Очекујем да дуел са Русијом буде за прво место у групи

FOTO: M. Vukadinović

"Kao i u svakom žrebu, može da bude bolje, a može da bude i lošije. Dobili smo Rusiju koja je na upravo završenim Olimpijskim igrama igrala finale, tako da je Rusija veoma kvalitetan protivnik. Sa njima bih želeo da igramo za prvo mesto u grupi", rekao je Bregar, preneo je Rukometni savez Srbije.

"Zatim, imamo Kamerun i Poljsku. Znamo da je Poljska dva puta bila četvrta na Svetskim prvenstva u bliskoj prošlosti, tako da imaju dobra iskustva sa velikih takmičenja", dodao je on.

Srbija će na Svetskom prvenstvu, koje se održava od 1. do 19. decembra ove godine u Španiji, igrati u Grupi B sa Rusijom, Poljskom i Kamerunom.

U narednu fazu plasiraće se po tri najbolje plasirane selekcije iz osam grupa, a Srbija se ukršta sa Grupom A, u kojoj igraju Francuska, Crna Gora, Slovenija i Angola.

Selektor je istakao da je najvažnije da igračice budu spremne za takmičenje, kao i da pre Svetskog prvenstva selekciju očekuju kvalifikacioni mečevi za Evropsko prvenstvo.

"Nadamo se da će i povređene igračice uspeti da se oporave do tad i da ćemo baš dobro da odigramo Svetsko prvenstvo", zaključio je Bregar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...