MALI SAJAM SPORTA, ŠESTI PUT: "Sport je važan da bi bio zdrav i snažan"

N. I.

31. 08. 2021. u 21:24

U PRELEPOM ambijentu Bačke tvrđave održan je šesti ovogodišnji Mali sajam sporta u organizaciji Sportskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza opštine Bač i lokalne samouprave.

МАЛИ САЈАМ СПОРТА, ШЕСТИ ПУТ:  Спорт је важан да би био здрав и снажан

foto: SSS

Klubovi sa teritorije opštine imali su svoju prezentaciju, predsednik SSS Davor Štefanek poklonio je lopte za osnovne škole u Baču, mališani su se oprobali u stonom tenisu, šahu, odbojci, fudbalu, košarci, karateu...

Rista sportista je predškolcima iz Bača zajedno sa instruktorima Saveza za predškolski sport pokazao vežbice koje su u sklopu projekta Sportskog saveza Srbije i Saveza za predškolski sport "Sport je važan da bi bio zdrav i snažan".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)