MALI SAJAM SPORTA ODRŽAN U BELOJ PALANCI: Deca treba da sanjaju svoje snove i vredno rade da ih ostvare

Novosti online

07. 09. 2021. u 17:51

OSMI ovogodišnji Mali sajam sporta održan je u Beloj Palanci na terenima SC "Banjica" u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta, a uz pomoć lokalne samouprave i teritorijalnog sportskog saveza.

МАЛИ САЈАМ СПОРТА ОДРЖАН У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ: Деца треба да сањају своје снове и вредно раде да их остваре

FOTO: SSS

Ovu tradicionalnu manifestaciju pozdravili su predsesnik opštine Bela Palanka Goran Miljković i pomoćnik ministra omladine i sporta Darko Udovičić, a Mali sajam sporta otvorio je predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

- Veoma mi je drago što sam se i lično uverio da predsednik opštine gospodin Miljković ulaže u sport. Dokaz su tereni na kojima se danas nalazimo, čitav ovaj sportski kompleks je za vas deco. Imate i privilegiju da je sport na teritoriji opštine Bela Palanka potpuno besplatan. Vaše je samo da odaberete sport kojim želite da se bavite, sanjate svoje snove i vredno radite da ih ostvarite. U sportu postoje usponi i padovi, ali nemojte odustajati. Sportski savez Srbije na čijem sam čelu, zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta, trudiće se da vam obezbede još bolje uslove. Jer vi ste budućnost Bele Palanke, vi ste budućnost Srbije - rekao je Štefanek i predsesniku opštine uručio donaciju u vidu lopti.

FOTO: SSS

Na teritoriji opštine Bela Palanka zastupljeni su košarka, fudbal, rukomet, odbojka, šah, karate, tenis školica sporta, a mališani mogu trenirati svoj omiljeni sport u SC "Banjica" koji pored fudbalskog, košarkaškog i terena za male sportove ima i terene za odbojku na pesku i bazen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir