ZLATNO ODLIČJE: Dunja Rajić najbolja na Svetskim školskim igrama

Novosti online

14. 09. 2021. u 21:48

MLADA karatiskinja Zadrugara iz Lazareva i reprezentativka Srbije Dunja Rajić, osvojila je zlatnu medalju na Svetskim školskim igrama u karateu u konkurenciji dama do 15 godina i preko 54 kilograma.

ЗЛАТНО ОДЛИЧЈЕ: Дуња Рајић најбоља на Светским школским играма

FOTO: KK Zadrugar Lazarevo

Do zlatnog odličja, Dunja je imala trnovit put, tri borbe okončala je pobedama i Zrenjaninskoj gimnaziji obezbedila šampionski tron na prvim Svetakim školskim igrama, na kojima je prisutan i karate. 

- Presrećna sam, nije bilo lako, ali sve protivnice sam savladala i nastavljam dalje, očekuju me obaveze u reprezentaciji - poručila je Dunja.

Narednog vikenda supertalentovanu karatiskinju Zadrugara, u dresu nacionalnog tima Srbije, očekuje nastup na Svetskoj ligi u Istanbulu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu