IZ RUKU LEGENDE CRVENE ZVEZDE: Veljko Ražnatović zadužio novu opremu na Marakani!

Novosti online

20. 09. 2021. u 18:59

Veljko Ražnatović (24), najbolji srpski kruzeraš, danas je zadužio novu opremu svog novog kluba - Crvene zvezde. I to ni manje ni više nego iz ruku legende sa Marakane - Dragana Džajića, koji je u društvu direktora Zvezdana Terzića došao da pozdravi momke iz bokserske sekcije najtrofejnijeg srpskog kluba i tako im pruži podršku u ostvarivanju šampionskih ambicija.

ИЗ РУКУ ЛЕГЕНДЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ: Вељко Ражнатовић задужио нову опрему на Маракани!

FOTO: BK Crvena zvezda

Posle titule koju je osvojio sa BK Sombor, Ražnatović ne krije da je željan dokazivanja i u novoj sredini. Na mini svečanosti u prostorijama na Marakani Zlatko Došljak, sportski direktor Zvezde, talentovanom srpskom bokseru je pored opreme uručio i registracionu knjižicu za aktuelnu sezonu Regionalne lige i Superligu Srbije koja sledi.

Priliku za dokazivanje u novom dresu sa Zvezdinim grbom na grudima Veljko će imati već na Državnom prvenstvu za seniore, koje je na programu u Šapcu od 22. do 26. septembra u sportskoj sali Ekonomske škole.

FOTO: BK Crvena zvezda

- Sada kada sam i zvanično deo crveno-bele porodice, znam šta mi je činiti i kakva je obaveza svih nas koji nosimo dres simbola srpstva, Crvene zvezde - izjavio je Ražnatović, koji se upravo vratio sa Zlatibora gde je pod budnim okom selektora Milana Piperskog zajedno sa svojim saborcima iz reprezentacije odradio i drugi krug priprema za SP.

Ništa manje ponosan nije bio ni Došljak, bivši kapiten crveno-belih. Ko, ako ne on, zna šta znači trenutak kada vam dodele opremu sa Zvezdinim grbom.

- Tačno znam kako se Veljko sada oseća, koliko je srećan. Veliki teret i obaveza je Zvezdin grb, ali i najveća čast za jednog sportistu. Mi u njega ne sumnjamo, znamo da smo napravili pravi potez kada smo ga doveli na Marakanu. Zajedno ćemo napraviti, verujem, velike rezultate. Momci u ringu rade svoj posao perfektno, a mi iz uprave se trudimo da ih u svemu ispratimo. Samo tako možemo do cilja, a to su titule u svim takmičenjima gde smo prisutni. Takođe, pozvao bih zainteresovanu decu da se priključe našoj besplatnoj školi boksa svakog radnog dana od 18.15 do 19 sati na Marakani u BK Crvena zvezda - poručuje Došljak.

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)