DOČEK ZA SVETSKE ŠAMPIONKE: Vršačka škola i matični klub ponosni na zlatne stonoteniserke

J. J. BALjAK

21. 09. 2021. u 19:50

GRAD Vršac i Stonoteniski klub „Jedinstvo“ iz sela Vlajkovac priredili su svečani doček za zlatne stonoteniserke sa Svetskog školskog prvenstva, koje je ove godine održano u Beogradu.

ДОЧЕК ЗА СВЕТСКЕ ШАМПИОНКЕ: Вршачка школа и матични клуб поносни на златне стонотенисерке

FOTO: Grad Vršac

Mlada Vlajkovčanka Romana Putnik, članica „Jedinstva“, je zajedno sa svojom školskom drugaricom iz OŠ „Olga Petrov Radišić“ iz Vršca Teodorom Gojkov i Sarom Radak iz Čelareva bila deo ženske stonoteniske selekcije, koja je ubedljivim pobedama osvojila zlatnu medalju na ovoj nezvaničnoj školskoj Olimpijadi.

Najpre su bez izgubljenog seta savladale Bugarsku sa 7:0, a u finalu i Ujedinjene Arapske Emirate sa 5:2.

-Ovaj uspeh je još jedan dokaz da je lokalna samouprava uradila pravu stvar što je podržala SK „Jedinstvo“, tako što smo klubu obezbedili prostor za trening i nabavili novu opremu. Nastavićemo da radimo na razvoju sporta i sportske infrastrukture u svim selima, kako bi i tamošnja deca i mladi imali iste uslove za bavljenje sportom – rekao je Slaviša Maksimović, član Gradskog veća za ruralni razvoj.

Prethodno je zlatne devojke i njihovog trenera, profesora fizičkog vaspitanja Nenada Marinkovića, dočekao i kolektiv OŠ „Olga Petrov Radišić“, u čije ime su i nastupale na ovom takmičenju.

BONUS VIDEO - RAT NAVIJAČA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu