VATERPOLISTI NOVOG BEOGRADA NA PRIPREMAMA U MAĐARSKOJ: Sa Solnokom pravi test

V. N.

22. 09. 2021. u 22:31

"VUKOVI" sa "11. aprila" bruse formu za novu sezonu, koja počinje 6. oktobra.

ВАТЕРПОЛИСТИ НОВОГ БЕОГРАДА НА ПРИПРЕМАМА У МАЂАРСКОЈ: Са Солноком прави тест

FOTO: N. Paraušić

Vaterpolisti Novog Beograda, posle priprema u Subotici, preselili su se u Solnok, gde će sa prvakom Mađarske i osvajačem Evrokupa odigrati nekoliko kontrolnih utakmica.

- Pripreme u Subotici su bile vrlo naporne. Veoma sam zadovoljan i uveren da ćemo plodove napornog rada u pripremnom periodu ubirati tokom sezone koja će biti veoma duga. Takođe, nadam se da ćemo kontrolne duele sa Solnokom iskoristiti na najbolji mogući način i da će nam u velikoj meri pomoći da polako uđemo u takmičarsku formu. Uslovi koje imamo za rad su vrhunski, a atmosfera u ekipi odlična. To su glavni preduslovi za dobre rezultate i zato sa velikim optimizmom gledamo napred - istakao je za sajt Novog Beograda Nikola Jakšić.

Jedan od najboljih vaterpolista sveta, Dušan Mandić, ističe da su svi, od trenera Vladimira Vujasinovića do igrača, zadovoljni uslovima za rad i trenažnim procesom do sada. Smatra da će im koristiti sparing mečevi sa ekipom Živka Gocića:

- Mislim da je ovo jedan veoma dobar početak, ali i ujedno i težak za sve nas, što je i normalno. Polako se vraćamo u kondiciju i sve ide svojim tokom. Možemo svi da budemo samo zadovoljni. Sparing sa Solnokom će nam i te kako dobro poslužiti za utakmice koje nas očekuju u domaćem prvenstvu.

BONUS VIDEO: "A SAD ADIO" - Veterpolisti zapevali kolegama koji napuštaju reprezentaciju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)