TAJSON DOLAZI U BEOGRAD: "Gvozdeni Majk” rezervisao ceo sprat u hotelu

Novosti online

23. 09. 2021. u 08:19

LEGENDA svetskog boksa i po mnogima najbrutalniji teškaš svih vremena Majk Tajson potvrdio je da će doći u Beograd i biti gost Svetskog prvenstva koje će se od 24. oktobra do 6. novembra održati u Srbiji.

ТАЈСОН ДОЛАЗИ У БЕОГРАД: Гвоздени Мајк” резервисао цео спрат у хотелу

FOTO: EPA

"Gvozdeni Majk" će u srpsku prestonicu, kako je najavljeno, stići na završnicu Svetskog šampionata koje će biti održano u Štark areni, ali pod specifičnim uslovima.

Prema saznanjima "Blica", Tajson će raspolagati celim spratom jednog od prestoničkih hotela, dok je dostavljen i specifičan jelovnik baziran na mesu bizona i mnoštvo različitih kombinacija sveže ceđenog voća u vidu sokova.

Istovremeno se navodi da će na takmičenje doći i poznati holivudski glumac Mark Volberg, koji će sa našim Milošem Bikovićem biti deo svečanog otvaranja Svetskog prvenstva.

Podsetimo, Tajson je u ovoj godini bio u centru pažnje zbog životne ispovesti, u kojoj je najviše pričao o burnom životu, kako je uhvatio Breda Pita sa suprugom, kao i da je pred prvi izgubljeni meč bio sa čak četiri žene.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)