"DEKI, KAD VEĆ NISAM JA, DRAGO MI JE DA SI TI": Selektor Hrvata pričao o druženju sa Savićem, a tek anegdota sa poznatim glumcem

Novosti online

24. 09. 2021. u 08:12

DEJAN Savić je osvojio sve što je moglo da se osvoji, većinu stvari i nekoliko puta, ali nije samo bazen mesto u kom odlično pliva.

ДЕКИ, КАД ВЕЋ НИСАМ ЈА, ДРАГО МИ ЈЕ ДА СИ ТИ: Селектор Хрвата причао о дружењу са Савићем, а тек анегдота са познатим глумцем

Foto: Tanjug/AP, N. Paraušić

Hrvatski vaterpolo trener Ivica Tucak ispričao je jednu anegdotu koja pokazuje koliko je dobro družiti se sa Savićem.

- Pre nekih 3-4 meseca bio je u Zagrebu i našli smo se na večeri Deki, Goran Bogdan i ja. Ostao sam fasciniran njegovim znanjem kinematografije. Goran Bogdan je jedno sat vremena slušao kako mu Savić priča o oskarima, o filmu, o glumcima... To je jedan baš specifičan lik. Njega je teško ne voleti. On je iskren čovek, uvek će u lice reći ono što misli i zato ga volim - otkrio je hrvatski trener o čoveku koji i sam obožava da priča anegdote.

Njih dvojica su odlični prijatelji i često provode vreme zajedno. Kada nisu pored bazena uglavnom su na ručku, 

- Rekao sam to u više navrata, Dejan je veliki trener i veliki čovek. Njegov način života meni prija, volim da se vidim sa njim i u Zagrebu i u Beogradu, Splitu, Šibeniku, Tokiju... Gde god imamo priliku sednemo i pričamo. On je divan čovek - rekao je Ivica Tucak, selektor hrvatskih vaterpolista.

Srbija je u Tokiju odbranila zlatnu olimpijsku medalju, dok Hrvati nisu imali naročito uspešan turnir.

- U prvoj poruci nakon što su osvojili zlato napisao sam mu: "Deki, kad već nisam ja, drago mi je da si ti". Kasnije smo se čuli i telefonom, naravno. To što sam rekao stvarno i mislim - dodao je Tucak.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)