VELJKO RAŽNATOVIĆ U REPREZENTACIJI SRBIJE: Sin folk zvezde nastupiće na Svetskom prvenstvu u Beogradu

Novosti online

03. 10. 2021. u 10:06

Svetsko seniorsko prvenstvo u olimpijskom stilu boksa biće održao u Beogradu od 24. oktobra do 6. novembra u "Štark areni", a navijači će možda imati priliku da vide i Veljka Ražnatovića

ВЕЉКО РАЖНАТОВИЋ У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ: Син фолк звезде наступиће на Светском првенству у Београду

FOTO: Tigar team

Selektor Milan Piperski računa na 18 boksera, a među njima je i sin pevačice Svetlane Ražnatović. On se već nekoliko godina bavi boksom, a jedan je od trojice boksera koji konkurišu za kategoriju do 86 kilograma. Osim njega, tu su još Slobodan Jovanović i Aleksa Marković.

Prema preliminarnim prijavama očekuje se učešće više od 500 boksera iz preko 70 nacionalnih selekcija sa pet kontinenata, a reprezentacija Srbije se sutra okuplja i počinje pripreme.

Selektor ih neće dočekati u hotelu "Jugoslavija" pošto je pozitivan na korona virus, ali se nadamo da će se brzo oporaviti i da će će ubrzo moći da radi sa njima nakon čega će odabrati i ko će sve predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu koje nas uskoro očekuje.

Poziv na pripreme dobili su: Omer Ametović (do 48 kg), Rade Joksimović (do 51 kg), Tamir Galanov (do 54 kg), Veljko Gligorić (do 57 kg), Semiz Aličić (do 60 kg), Pavel Fjedorov i Nenad Jovanović (do 63,5 kg), Vahid Abasov (do 67 kg), Džejlan Toskić (do 71 kg), Almir Memić i Sandro Poletan (do 75 kg), Vladimir Mirončikov (do 80 kg), Slobodan Jovanović, Aleksa Marković i Veljko Ražnatović (do 86 kg), Sadam Mogamedov i Milosav Savić (do 92 kg) i Vladan Babić (preko 92 kg).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?