SNIMLJEN SKANDAL POZNATOG TRENERA: Ženu poslao kući, pa mu mlada plavuša plesala u krilu

Novosti online

06. 10. 2021. u 12:17

KADA čitav klub dospe u centar pažnje zbog nečega što nema veze sa sportom, onda to baš i nije dobar znak.

СНИМЉЕН СКАНДАЛ ПОЗНАТОГ ТРЕНЕРА: Жену послао кући, па му млада плавуша плесала у крилу

Foto: EPA-EFE/RHONA WISE

Trener NFL ekipe Džeksonvila Urban Majer dugo je bio hvaljen zbog svojih inovacija, mahom dok je radio u koledž verziji američkog fudbala, a sada je snimljen u prilično nezgodnoj situaciji.

Odveo je svoje "jaguare" na gostovanje u Sinsinati, a posle meča je rešio da malo ostane u američkoj saveznoj državi Ohajo, s porodicom. Na večeru je otišao sa suprugom i unucima, a kada su oni otišli da spavaju, rešio je da se prepusti drugim čarima.

I, snimljen je kako mu u jednom noćnom klubu plavuša pleše u krilu...

Urban Majer, svojevremeno "tvorac" najuspešnijeg koledž-kvoterbeka Tima Tiboua, s kojim je napravio pravu malu taktičku revoluciju na univerzitetu Florida, u srećnom braku je 35 godina sa suprugom Šelom.

Ali... Sada je dospeo u centar skandala, koji je bacio svetlo na njegovu "već prežaljenu" ekipu, koja je NFL sezonu počela sa učinkom 0-4.

Kako je snimak iz noćnog kluba za tili čas dostigao višemilionsku gledanost, Urban Majer je rešio da se oglasi.

I to izvinjenjem.

- Te večeri sam bio na večeri s porodicom, a pored restorana je bila jedna grupa ljudi koja je htela da se fotografiše sa mnom. Potom su me pozvali na podijum za igru, da se malo šalimo, i ja sam naivno pristao, a nije trebalo to da uradim. Ispao sam glup, nije trebalo da sebi dopustim da se nešto ovako desi. Izvinjavam se. Izvinjavam se svima - rekao je trener Džeksonvila.


BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli