ŠAMPION SANJA IZNENAĐENJE: Vaterpolisti Radničkog nadaju se da sutra mogu da nadmudre Novi Beograd

S. K.

15. 10. 2021. u 12:58

NOVI Beograd je stvorio mega tim, ali vaterpolisti Radničkog ne pomišljaju da istaknu belu zastavu uoči sutrašnjeg (19.45) gostovanja u SC "11. april". Kragujevčani veruju da imaju kvalitet i znanje da pariraju moćnoj družini Vladimira Vujasinovića.

ШАМПИОН САЊА ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Ватерполисти Радничког надају се да сутра могу да надмудре Нови Београд

Lazar Dobožanbov foto: VK Radnički

Obe ekipe bile su ubedljive u prva dva kola Superlige, a za 10 dana odmeriće snage i u Ligi šampiona. Za razliku od Novog Beograda, koji je doveo olimpijske pobednike Mandića, Gojka i Duška Pijetlović, Jakšića, Strahinju Rašovića, Grk Vlahopulosa, Radnički je sačuvao okosnicu tima koju su pojačali Miloš Ćuk i hrvatski centar Josip Vrlić.

- Ovo nam je prvi pravi ispit, da vidimo gde se trenutno nalazimo. Jako smo trenirali i dosta se spremali, mada smo imali i male pehove sa bolešću i povredama. Sve to ostavljamo po strani i spremni ulazimo u ovaj duel. Znamo protiv koga igramo, ne treba trošiti reči na protivnika, ali daćemo sve od sebe da ih iznenadimo na njihovom bazenu - istakao je za sajt Radničkog golman Lazar Dobožanov. - Imaju zaista kvalitetnu ekipu, vrhunske igrače i kvalitetno su popunjeni na svim pozicijama. Međutim, i mi imamo svoje adute i očekujem dobar meč. Mislim da će publika moći da uživa u dobroj vaterpolo predstavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)