CRNOGORAC TRAŽI DA GA KAMENUJU: MMA zvezdu u ringu pretukao Jutjuber (VIDEO)

Novosti online

27. 10. 2021. u 21:40

Jedno je biti MMA borac, a nešto drugo oprobati se u boksu.

ЦРНОГОРАЦ ТРАЖИ ДА ГА КАМЕНУЈУ: ММА звезду у рингу претукао Јутјубер (ВИДЕО)

instagram / vaso_psycho

To je na svojoj koži osetio Vaso Bakočević, koji je doživeo iznenađujući poraz od ruskog Jutjubera Svjatoslava Kovalenka.


Naime, posle četiri runde, trijumf je pripao Rusu, koji je u prvom segmentu meča poslao Bakočevića na tlo, posle čega je sudija morao da "broji".


Crnogorski MMA borac se pridigao, probao da u nastavku meča opravda ulogu velikog favorita, ali u tome nije uspeo - jednoglasnom odlukom sudija pobedio je njegov suparnik.

Kako prenosi "Dnevni avaz", Bakočević nije tražio izgovore za senzacionalni poraz, samo je na svom Instagramu objavio fotografiju koju je malo "doterao", a potom sebe uporedio sa UFC borcem Tajronom Vudlijem koji je nedavno izgubio od Jutjub zvezde Džejka Pola.

- Poraz sudijskom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam da se kladite na Rusa, bila je dobra kvota. Mene i Tajrona Vudlija treba razapeti i kamenovati. Sramota za sport. Žao mi je što nisam nokautiran, pa da bude šlag na tortu (smeh). Ovako to još više boli. Na 1, 2, 3, želim "izuvanje" u komentarima, napisao je Vaso Bakočević na Instagramu, prikazavši sebe kao klovna.


BONUS VIDEO Nakon nokauta - Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)