DRAMA U HAMBURGU: Poznatom rukometašu se brat srušio na tribinama, on u suzama u kolima hitne pomoći napustio dvoranu (FOTO)

Novosti online

01. 11. 2021. u 12:21

Nova drama u nemačkim rukometnim dvoranama. Nakon što je pre dve nedelje prekinuta utakmica Bergišera i Veclara jer je jednom gledaocu pozlilo, isto se ponovilo u nedelju u Hamburgu gde je kod HSV-a gostovao Melsungen.

ДРАМА У ХАМБУРГУ: Познатом рукометашу се брат срушио на трибинама, он у сузама у колима хитне помоћи напустио дворану (ФОТО)

Foto: Tviter

Gosti su vodili 11:8, igrala se 23. minuta kada je sve stalo i kada je golman gostiju Silvio Hajneveter sa klupe signalizirao sudijama da se nešto dešava na tribinama. 

Naime, u publici je pozlilo jednom gledaocu, a ispostavilo se da je to bio brat domaćeg rukometaša Tajsa Bergemana.

Dok se nesrećnom momku ukazivala pomoć, sudije i delegati su se dogovarali da li nastaviti utakmicu dok su igrači čekali u svlačionici. Na zahtev domaćina obe su strane pristale da se utakmica ne nastavi.

- Momak je dobro, ali morali smo da prekinemo utakmicu. Svi smo bili pod dubokim šokom - rekli su iz redova Hamburga.

Bergeman je, u suzama i još uvek u dresu, bio pratnja svom bratu u kolima hitne pomoći. U bolnici se, nesrećni momak nije sećao ničega, ali u stabilnom je, stanju.

Foto: Tviter

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)