"SRBIJA JE MOJA ZEMLJA" Vahid Abasov u četvrtfinalu Svetskog prvenstva - na korak od medalje!

Novosti online

01. 11. 2021. u 15:57

SRPSKI bokserski reprezentativac Vahid Abasov plasirao se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Beogradu, pošto je danas u kategoriji do 67 kg savladao Zasjulka Talebekova iz Kirgistana sa 5:0.

СРБИЈА ЈЕ МОЈА ЗЕМЉА Вахид Абасов у четвртфиналу Светског првенства - на корак од медаље!

foto: bss

Abasova još samo jedna pobeda deli od medalje, a rival u četvrtfinalu biće mu Japanac Sevon Okazava.

- Srbija je moja zemlja, za Srbiju se borim svim srcem i verujem u medalju na ovom šampionatu. Ovo je zemlja heroja, dobrih i ponosnih ljudi i biće mi čast i zadovoljstvo da ukoliko osvojim medalju budem upisan u istoriju sporta ove divne zemlje. Cilj mi je zlato na ovom šampionatu i potpuno sam fokusiran na to. Ogromna zahvalnost za publiku koja nas bordi neprestano. Protiv Kirgistanca nisam imao posebnu taktiku, iskoristio sam svoju prednost, odnosno svoju brzinu i prosto posle toga je sve išlo u moju korist – objašnjava Abasov.

Abasov, šampion čuvenog međunarodnog turnira Beogradski pobednik 2021. godine za plasman u polufinale boriće se protiv Japanca Sevonretsa Okazave.

- Japanaca sam već gledao i analizirao njegovo umeće u ringu. Smatram da će se moj pobendički niz nastaviti i nakon meča sa Okazavom, daću sve od sebe da tako i bude – zaključio je Abasov.

U večernjem delu programa, od 20 sati, Vladimir Mirončikov, u kategoriji do 80 kg, boksovaće meč osmine finala protiv Bugarina Kristijana Nikolova.

BONUS VIDEO - Slavni Roj Džons junior u društvu Vulina i Borovčanina prati SP u boksu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)